Kratki vodič kroz francuske sireve
12/01/2023
Francuzi jako vole i cijene sir, što je skroz razumljivo jer su
T-bone stek na šefov način.
05/01/2023
Recept za vas priprema @limunivino Januar započinjemo malo ozbiljnijim zalogajima.😊 A najbolji
Galete sa sezonskim voćem
04/01/2023
Ova rustična voćna poslastica pravo je ljetnje osvježenje, a možete je praviti
Cheesecake s ricottom i kestenima
23/11/2022
Sezona kestena je počela pa smo klasični cheesecake transformisali u jesenju poslasticu
Krem čorba od batata
11/11/2022
Baršunasta, a lagana – ova je čorba za prve jesenske dane. Sastojci:
Ravioli punjeni vrganjima s umakom alla Velouté
21/10/2022
Aurelia ravioli punjeni vrganjima idealno će se uklopiti s umakom alla Velouté
Aromatični pečeni cherry paradajz
07/09/2022
Iskoristite sezonu paradajza i pripremite ga na što više načina. Paradajz je
Blog kategorije
Poslednje objave
Harmonika pita s pancetom, lukom i sirom
30/10/2024
Dobrodošli u Mestemacher – Lifestyle pekaru!
29/10/2024
Tart s jabukama i cimetom
21/10/2024