Opis

5.35€
Proteini, fosfor, magnezijum, gvožđe i vlakna. Ovo je sastav Hammurabi tjestenine , koja obezbjeđuje nizak glikemijski unos, smanjen indeks glutena i natprosječan procenat proteina.
Više o ovoj posebnoj tjestenini pročitajte u nastavku.
Nova La Pasta di Camerino Hammurabi tjestenina!
Trenutno nedostupno

| Dodatne informacije | La Pasta di Camerino nosi ime po gradu u kome živi i radi porodica Maccari, vlasnici i direktori kompanije,i odnosi se na drevnu tradiciju tipičnu za ove krajeve: umjetnost izrade domaće tjestenine. Ovaj svakodnevni ritual, koji je Gaetana Maccarija, osnivača i direktora kompanije toliko oduševio kada je bio dječak, porodica je danas pretvorila u izvrsne proizvode,kao rezultat kombinacije zanatskih metoda i modernih tehnologija. Neraskidiva veza povezuje kompaniju sa istorijom ,tradicijom I istinskom ljepotom. |
|---|