Dostupan

La Pasta di Camerino Hammurabi Tortiglioni 500g

5.35

Proteini, fosfor, magnezijum, gvožđe i vlakna. Ovo je sastav Hammurabi tjestenine , koja obezbjeđuje nizak glikemijski unos, smanjen indeks glutena i natprosječan procenat proteina.

  • 100% ITALIJANSKA JEDNOZRNA PŠENICA.
  • VISOK IZVOR PROTEINA = 22%
  • NIZAK GLIKEMIJSKI INDEKS
  • VISOKO PROBAVLJIV INDEKS GLUTENA , MANJE OD 15%.
  • VISOKI SADRŽAJ VLAKANA
  • VISOK SADRŽAJ FOSFORA, GVOŽĐA I MAGNEZIJUMA
  • TRADICIONALNA IZRADA!

Više o ovoj posebnoj tjestenini pročitajte u nastavku.

Nova La Pasta di Camerino Hammurabi tjestenina!

 

 

 

 

Opis

Dodatne informacije

Dodatne informacije

La Pasta di Camerino nosi ime po gradu u kome živi i radi porodica Maccari, vlasnici i direktori kompanije,i odnosi se na drevnu tradiciju tipičnu za ove krajeve: umjetnost izrade domaće tjestenine. Ovaj svakodnevni ritual, koji je Gaetana Maccarija, osnivača i direktora kompanije toliko oduševio kada je bio dječak, porodica je danas pretvorila u izvrsne proizvode,kao rezultat kombinacije zanatskih metoda i modernih tehnologija. Neraskidiva veza povezuje kompaniju sa istorijom ,tradicijom I istinskom ljepotom.